NOVA KOLEKCIJA 2023

Novi trendovi za dekoraciju venčanja

Nova kolekcija koju smo pripremili za 2023 godinu prati najsavremenije trendove iz oblasti dekoracije venčanja. Ugledali smo smo se na velika imena i učinili dostupnim  dekoraciju proslava koja ide u korak sa novim trendovima.  I ove godine ispunićemo Vaša očekivanja i opravdati poverenje koje ste nam dali. Ukratko Vam možemo reći da se jedna od inovacija odnosi na kreiranje i dizajniranje jedinstvenih cvetnih panela, konstrukcija, blokova, zidova i mladenačkih stolova sa posebnim duhom glamura kao zaštitnim znakom našeg tima. Nove trendove koje donosimo u polju dekoracije i dizajna venčanja učiniće Vaš najlepši dan posebnim i nezaboravnim sa trenucima za pamćenje.

Novi trendovi za dekoraciju venčanja ove godine inspirišu nas na najrazličitije i neočekivane načine. Centralni aranžmani sa raskošnim buketima dopunjuju se neverovatnim dekorom plafona. Centralni aranžmani na stolu mogu se zameniti cvetnim aranžmanima iznad stola kako bi stovrili intimniju atmosferu izmedju gostiju. Dekor celokupnog prostora uz pažljivo osmišljeni cvetni dizajn biće kreirani tako da vas ostavi bez daha. Pastelni i topli tonovi cveća koje će krasiti lukove za ceremoniju venčanja odisaće luskuzom i elegancijom. Iako su jednostavne i minimalne dekoracije bile sinonim za sezonu venčanja 2021 u 2022 godini, novi trendovi za dekoraciju venčanja u 2023. godini na scenu nam donose maksimalizam. Boje koje će obeležiti ovu sezonu venčanja biće u nežnim pastelnim ali i u jarkim izražajnim bojma kao i u svemu što odslikava vaš individualizam.

Takođe ne zaboravljamo ni detalje poput tanjira, čaša, escajga, poklona za goste, meni karti, salveta i prstenova, cvetića i ostalih pratećih detalja koje dizajniramo posebno za svako venčanje kako bi zadržali Vašu autentičnost i utisnuli u svako venčanje Vaš lični pečat.