NOVA KOLEKCIJA 2019

Nova kolekcija koju smo pripremili oduseviće Vas svojim luksuznim i elegantim izgledom. I ove godine ispunićemo Vaša očekivanja i opravdati poverenje koje ste nam dali. Ukratko Vam možemo reći da se jedna od inovacija odnosi na kreiranje i dizajniranje jedinstvenih mladenačkih stolova sa posebnim duhom glamura kao zaštitnim znakom našeg Studia i Mademoiselle wedding brenda. Inovacije koje donosimo u polju dekoracije i dizajna venčanja učiniće Vaš najlepši dan posebnim i nezaboravnim sa trenucima za pamćenje.

Sjaj kristala i sveća uz pažljivo osmišljeni cvetni dizajn biće kreirani tako da Vas ostave bez daha . Blistavi kaskadni bidermajeri i raskošni cvetni aranžamani na stolovima u pastelnim bojama, cveće koje će krasiti lukove za ceremoniju venčanja odisaće luskuzom i elegancijom. U sezoni venčanja pred nama nezaobilazni će biti i detalji. Boje koje će obeležiti ovu sezonu venčanja biće u nežnim pastelnim ali i u jarkim izražajnim bojma. Jako popularni u svetu pa i kod nas su cvetni zidovi, mladenački stolovi za dvoje, cvetni paneli, cvetne kaskade koje stavaraju pravu bajkovitu atmosferu pa ih mi i ove godine lansiramo kao trend.

Takođe ne zaboravljamo ni detalje poput poklona za goste, meni karti, salveta i prstenova, cvetića i ostalih pratećih detalja koje dizajniramo posebno za svako venčanje kako bi zadržali Vašu autentičnost i utisnuli u svako venčanje Vaš lični pečat.