Cvetni aranžmani

Raskošni cvetni aranžmani zaštitni su znak Mademoiselle Wedding tima. Tokom godina usavršili smo tehniku izrade i dizajniranja najlepših cvetnih aranžmana koji oduzimaju dah. Kreiramo ih sa puno ljubavi isključivo od uvoznog holandskog cveća kako bi kvalitet bio zagarantovan. Izradi cvetnih aranžmana pristupamo vrlo odgovorno a cilj je savršenstvo koje pruža fantastični vizelni doživljaj. Dizajn cvetnih aranžmana nama je jako važan. Pravilnim izborom cveća, boja i oblika stvaramo neodoljive cvetne aranžmane kako bi dekoracija dobila Vaš lični trag.

 Uz podršku vašeg dekoratera, pokažite svoj lični stil, kreirajte jedinstveni doživljaj i prekrasne uspomene.

IMG_E4484

Cvetni aranžmani posebno mesto imaju na venčanjima i predstavljaju jedan od najbitnijih elemenata celokupne dekoracije. Centerpiece ili centralni aranžman je pojam koji se već odavno koristi u svetu i u novije vreme postao je popularan i na našim prostorima. Cveće koje se koristi za izradu centralnog aranžmana može se kombinovati sa različitim dodacima i ukrasima kao što su grančice, kristali i perje. Mi vodimo računa da izbor cveća i boja bude usaglašen kako bi se postigao maksimalni efekat na svadbenim stolovima.

 

Pitanja koja nam često postavljaju:

1. U čemu je razlika izmedju cvećare i studija za dekoraciju – Dilema mladenaca o tome da li da cvetne aranžmane poruče u cvećari ili studiju za dekoraciju je neizbežna. Na prvi pogled čini se da taj posao mogu izvesti i jedni i drugi, ali nije tako. Cvetni aranžmani u cvećari  usmereni su višenamenski za sve prilike, dok profesionalni dekorateri i agencije koje se bave dekoracijom venčanja tome pristupaju na drugačiji način. Dekoracija venčanja je kompleksnija, zahtevnija i stoga traži specijalizovan pristup a usavršavanje je neophodno kako bi se išlo u korak sa vremenom.

2. Da li se cvetna dekoracija izradjuje od prirodnog ili trajnog cveća – U studiu Mademoiselle cvetni aranžmani se izradjuju i od prirodnog i od trajnog ili veštačkog cveća. U oba slučaja cveće koje koristimo prilokom izrade aranžmana je vrhunskog kvalita

3. Koje cvetne aranžmane nam možete ponuditi –  Cvetni aranžmani se mogu izraditi u raznim veličinama,  sa svim vrstama cveća u bilo koje doba godine. Bez obzira na veličinu samog aranžmana cvetna dekoracija izradjena u našem studiu uvek će biti savršena i davaće posebnu draž svadbenim stolovima.