Mladenački stolovi

Toliko puta vidimo mladu i mladoženju kako ulažu puno truda u dizajn svojih stolova za goste. Od cveća, do karti menija i stolnjaka, svaki detalj je isplaniran. Ali ponekad su neveste i mladoženja toliko fokusirani na to kako će izgledati stolovi njihovih gostiju, da zaborave na ukrašavanje svog mladenačkog stola! Dodavanje nekih prelepih detalja na vaš mladenači ili glavni sto je tako lako!

Želeli smo da podelimo neke od naših omiljenih načina kojima dekorišemo mladenački sto.

Suočimo se s tim, bez obzira na sve, na dan vašeg venčanja, sve će oči biti uprte u vas! Ne postoji bolji način da istaknete svoj mladenački sto, nego da dodate prelepu pozadinu! Ne samo da pozadine dodaju neverovatne detalje i teksturu celom prosatoru, već i izgledaju neverovatno na fotografijama!

Pogledajte ove primere mladenačkih stolova i pozadina!

Zbog čega je mladenački sto kljuni deo dekora na venčanju?

Mladenački sto je generalno centralni deo u vašoj sali ili nekom drugom prostoru namenjenom organizaciji dogadjaja.
Ne samo da ćete oboje večerati tamo, već mladenački sto zauzima puno prostora, to je zaista fokus vašeg prijema.
Oči svih će prirodno biti privučene glavnom stolu tokom cele večeri dok slavite.
Mnogi parovi zaboravljaju ovo, pa čak i razmišljaju o svom glavnom stolu kao naknadnoj obavezi.

Ovo je vaš sto, vi ste pravi razlog zašto su svi tu… svačije oči će se prirodno fokusirati ka mladenačkom stolu,  da gledaju i dive se novopečenom paru.
Odavde se daju govori i zdravice i snimljene su mnoge, mnoge fotografije… tako da je važno da vaš mladenački sto bude lepa i centralna tačka koja privlači
poglede.

Vaš mladenački sto okuplja sve prisutne goste.
Obično je mladenački sto postavljen pored plesnog podijuma, a vaši gosti često idu na plesni podijum da proslave dogadjaj.

Češće nego ne, vaš mladenački sto će biti u centru pažnje i same proslave, a biće i savršeno mesto za najlepše fotografije sa vama.
Kreativna i nesvakidašnja dekoracija mladenačkog stola,  podstiče sve da ustanu sa svojih mesta i plešu zajedno sa vama celu noć.