Pozadine za slikanje

Pozadine za slikanje – Fotozona

Pozadine za slikanje – bez obzira da li Vam je pozadina za slikanje potrebna za venčanje, korporativni dogadjaj ili rodjendansku proslavu, možemo Vam pomoći da izaberete najbolju opciju za Vas. Dekor pozadine za slikanje sa gostima jedna je od mudrijih investicija koja će momentalno izazvati ,,wow,, efekat. Pozadina za slikanje će učiniti da običan prostor izgleda zapanjujuće i svakako će upotpuniti Vaš dekor i celokupnu atmosferu. Prekrasna atmosfera koju stvaraju draperi i baldahine zadiviće Vaše goste i ostvariti Vaš san o savršenom venčanju. Zamislite samo taj čarobni osećaj dok koračate stazom posutom laticama ruža ka centralnom delu ispod prelepog oltara gde će se održati sam čin venčanja. Vizuelni efekat koji stvara pažljivo kreirana pozadina pružiće Vašim gostima nesvakidašnji doživljaj.

IMG-3743-baldahina za vencanje-roze i belo cvece-orhideje-rajska vrata-vencanje u prirodi-vencanje na otvorenom-dekoracija vencanja

Trudimo se da kreativnim dizajnom pozadine za slikanje unapredimo izgled prostora i istaknemo najlepše detalje kako bi se stvorili nezaboravni momenti i predivne fotografije.
Bez obzira na to da li težite romantičnom, elegantnom ili modernom linearnom stilu, pronaćićemo rešenja koja odgovaraju Vašim potrebama. Pored dekorativnih pozadina za slikanje u ponudi imamo i dekor oltara gde će se održati ceremonija venčanja, kristalne zavese, paravane koji se postavljaju ispred odredjenih delova koje želite da prekrijete, dekorativne staze, cvetne lukove, tkanine za prekrivanje stubova, luksuzne kristalne lustere i još puno dodatne opreme vezane za indoor i outdoor dekoraciju.

U koliko imate neke specifične želje i zahteve, nemojte se ustručavati, potrudićemo se da naše usluge prilagodimo i skrojimo prema Vašim potrebama. U našoj galeriji možete videti samo deo onoga što smo radili, a svaki sledeći projekat za nas predstavlja novi izazov. U koliko želite da dobijete više informacija u vezi cena pozadina za slikanje možete nam poslati mail sa podacima o proslavi i temi koju želite. Budite slobodni i kontaktirajte nas za sva pitanja i informacije.