Rasveta za venčanja

Profesionalna rasveta za venčanja i event-e je još jedan deo našeg wedding brenda. Želimo da našim mladencima omogućimo najbolje uslove i najpovoljnije cene kao i prednost da wedding pakete kreiraju na jednom mestu. Još od samog osnivanja trudimo se da svetske trendove pratimo,  prenesemo i učinimo dostupnim  u našoj zemlji što nas čini liderom u svetu venčanja na našim prostorima.
Ambiciozni i kreativni tim našeg wedding studia spreman je da u svakom trenutku pruži kvalitetnu uslugu na polju svetla i specijalnih efekata. Ažurni smo i stojimo Vam na raspolaganju za sve što Vam je potrebno. Nama je jako važno da Vi budete zadovoljni uslugama koje pružamo. Iz tog razloga uspešno poslujemo na području cele Srbije kao i u zemljama regiona već dugi niz godina. Naša specijalnost je dekorativna, ambijentalna rasveta za venčanja, event-e i korporativne proslave uz mnoštvo specijalnih efekata. Veliko iskustvo stečeno kroz rad u raznim prostorima, hotelima i restoranima širom zemlje, stalno usavršavanje i oprema visokog kvaliteta omogućiće Vam nesvakidašnji doživljaj.

rasveta za svadbe

rasveta-za-svadbe

Zbog čega je potrebna rasveta za venčanja, event ili korporativnu proslavu?
Rasveta prostora jedna od najboljih stvari kojom možete ulepšati svoje venčanje ili bilo koju drugu proslavu. Osvetljenje može učiniti da svaki prostor postane spektakularan, sa nezaborvnim utiskom koji ostavlja na sve prisutne. Kombinacijom rasvete i specijalnih efekata postiže se magična atmosfera koja će vašem venčanju ili proslavi dati posebnu draž.
U današnje vreme dekorativna LED rasveta smatra se neizostavnim delom svake proslave. Cvetni aranžmani, draperija kao i dekoracija na stolovima dobiće potpuno drugačiji izgled uz upotrebu rasvete i specijalnih efekata.
Ono što mladenci često pitaju je da li je pored stnadardne rasvete restorana potrebna i dodatna rasveta. Ono što Vam možemo reći je da postojeća rasveta u restoranu nije profesionalna i ne može pružiti isti efekat. Profesionalna rasveta za venčanja je kompleksnija i pruža neuporedivo više mogućnosti.

Šta su specijalni efekti i zašto se koriste na venčanju?
Specijalni efekti koriste se za naglašavanje odredjenih momenata na Vašem venčanju poput ulaska mladenaca, prvog plesa, iznošenja svadbene torte. Suvi led ili gusti beli dim koji se širi po podu najpopularniji je tokom prvog plesa a balončići i veštački sneg će svakako upotpuniti čin sečenja svadbene torte. U našoj ponudi imamo i indoor mini vatromete ili kako se još nazivaju i vulkani prskalice. Za naše efekte koristimo najkvalitetnije i proverene tečnosti koji Vam neće stvarati neugodnosti. Pored standardnih specijalnih efekata nudimo Vam i gobo projektore koji se koriste za projekciju imena ili inicijala mladenaca na plesnom podijumui ili iza mladenačkog stola, svetlosni top za usmerenu svetlost koja vas prati dok se krećete ili plešete, video opremu za prikazivanje slajdova i video snimaka sa putovanja ili u realnom vremenu, LCD televizore raznih veličina, roto glave za podijume, bine, konstrukcije i još puno toga.

Kako možemo saznati cene, popuste i ostale informacije u vezi ponude?
Mladenci koji nas angažuju za celokupnu dekoraciju venčanja i ostale prateće usluge imaće specijalni popust za rasvetu prostora. Uvek nas možete angažovati i samo za rasvetu prostora i specijalne efekte.
Našu detaljnu ponudu i cene možete dobiti kontaktirajući nas putem maila organizatorivencanja@gmail.com Potrebno je samo da ostavite Vaše ime i prezime, datum proslave i naziv restorana i grada. Nakon toga poslaćemo Vam upitnik i na osnovu njega formirati ponudu za Vas.