Česta pitanja

 

 

Koliko koštaju vaše usluge i kako se to naplaćuje?

Odgovor:  Cene naših usluga zavise od toga šta izaberete.  Pošaljite nam fotografije dekoracija venčanja koje vam se dopadaju , podelite sa nama ideju o tome kako zamišljate Vaše venčanje a mi ćemo vam poslati mail sa našom ponudom.

Da li smo obavezni da uzmemo sve što nudite ili možemo izabrati ono što nama odgovara?

Odgovor: Niste u obavezi da uzmete sve što nudimo već ono što vama odgovara. Minimum za naše angažovanje je dekoracija mladenačkog stola I dekoracija stolova za goste centralnim aranžmanima.

Da li radite tematska venčanja?

Odgovor: Da, radimo i tematska venčanja. U tom slučaju angažujete našeg dizajnera koji će osmisliti celu  dekoraciju Vašeg  venčanja ili realizovati ideju koju ste Vi već osmislili.

Da li radite i u drugim gradovima Srbije i inostranstvu?

Odgovor: Da, radimo dekoraciju venčanja u svim gradovima u Srbiji i zemljama regiona za šta smo i specijalizovani.  Možete nas angažovati u koliko je vaše venčanje u inostranstvu.

Koliko pre venčanja bi trebalo da vas kontaktiram i zakažem?

Odgovor:  Da biste imali siguran datum za dekoraciju vašeg venčanja  i na vreme sve detalje  potrebno je de se javite 6/4 meseca pre Vašeg slavlja. Naravno, možete nas pozvati i dva meseca ranije, ali onda rizikujete da zakasnite i da već budemo zauzeti na Vaš datum.

Da li kod vas možemo obezbediti i ostale stvari koje nisu vezane za dekoraciju venčanja?

Odgovor: Da,  u našem wedding shopu možete naći sve što je potrebno za vaše venčanje.  Kod nas možete naručiti poklončiće za goste, bidermajere, cvetiće za kićenje svatova, čaše za šampanjac , ukrasne kutije, korpice i još puno toga. Te usluge naručujete nezavisno od same dekoracije.

Da li ostvarujemo pravo na popust?

Odgovor: Naravno, to se dešava u sledećim slučajevima:

–          Kada nas angažujete 6  meseci pre slavlja

–          Kada vaš broj stolova za goste predje 30

–          Najveći popust ostvarujete kada nas angažujete za celokupnu dekoracju prostora

Budite slobodni i kontaktirajte nas za sva pitanja i informacije          organizatorivencanja@gmail.com