Koordinacija

U potpunosti razumemo da mnogi parovi vole da svoje venčanje planiraju i organizuju sami ali da ipak žele da se na dan venčanja opuste i uživaju u svom posebnom danu dok brigu o detaljima prepuštaju profesionalcu. Takodje ne žele ni da obavezuju članove porodice i prijatelje sa kojima će tog dana provesti nezaboravne trenutke.

Omogućujemo Vam idealno rešenje pružajući Vam usluge iskusnog i profesionalnog koordinatora. Vaš koordinator će voditi brigu da tog dana sve protekne u najboljem redu. Tokom predstojećih dana biće u stalnom kontaktu sa ostalim profesionalcima i dostavljačima kako bi omogućili besprekorni tok svih dešavanja. Takodje će sa Vama lično proći kroz sve najvažnije trenutke ovog specijalnog dana.

Ovaj paket odgovara parovima koji su već sami započeli planiranje venčanja ali im je potrebna i profesionalna pomoć kako bi sve bilo besprepokrno organizovano bez velikog stresa i opterećenja na sam dan venčanja.

Pomažemo u završnom procesu planiranja, finalnim kontaktima sa dobavaljačima i ostalim profesionalcima, kreiramo satnicu sa rasporedom glavnih dogadjaja na dan venčanja i  brinemo o detaljima.

Za informacije u vezi cena i slobodnih termina kontaktirajte nas putem meila organizatorivencanja@gmail.com