Tematska venčanja

Dekoracija, dizajn i osmišljavanje tematskih venčanja je vrlo kompleksan posao koji zahteva stručno angažovanje dekoratera kao i visoku profesionalnost i dugogodišnje iskustvo. Inspirisani čarima venčanja nudimo Vam mnoštvo svežih ideja za ostvarenje Vašeg sna. Ako želite da poseban dan reflektuje Vaš lični stil i ono što jeste onda je koncept tematskog venčanja pravi izbor za Vas. Koncept koji izaberete, reflektovaće se u celokupnom izgledu i doživljaju velikog dana i prožimaće se sve do najsitnijih detalja. Naša želja je da svako venčanje učinimo posebnim i drugačijim. Trudimo se da uz pomoć stalnih inovacija ostanemo na vrhu kako bi Vam pružili usluge vrhunskog kvaliteta. Za razliku od drugih, koji će preuzeti celu inicijativu mi planiramo, kreiramo i osmišljavamo tematska venčanja zajedno sa Vama.

Jedna smo od vodećih firmi u Srbiji o čemu svedoče naši radovi kao i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Specijalizovani smo za rad u svim gradovima Srbije tako da to ne predstavlja nikakav problem. Takodje nas možete angažovati i u kolio je Vaša proslava u inostranstvu. Pored vrhunskog kvaliteta  omogućili smo i učinili pristupačnim mnoštvo dekoracija za venčanja kreiranih prema vodećim svetskim trendovima. Naša posvećenost, stalno usavršavanje i ljubav prema poslu kojim se bavimo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U našem wedding studiu nudimo veliki izbor dekoracija, moštvo lepih ideja, korisnih saveta i pravi profesionalni tim koji je spreman da ispuni sve vaše zahteve.

Tematska vencanja

 

Zašto nas treba angažovati za dekoraciju vašeg venčanja ili proslave?

Studio Mademoiselle poseduje najraznovrsniju opremu za dekoraciju proslava i venčanja. Spremni smo  da u svakom ternutku ispunimo vaše zahteve uz personalizovan pristup koji će u potpunosti biti prilagodjen Vama.  Za razliku od ostalih dekoratera sva oprema koju koristimo prilikom  dekorisanja je naše vlasništvo tako da Vam uvek možemo dati najbolje ponude. Specijalizovani smo čak i za dekoraciju velikih event-a koji podrazumevaju preko hiljadu zvanica.  Takodje sa velikim zadovoljstvom radimo i tematska venčanja koja nam predtavljaju poseban izazov.

Iz naše velike ponude možemo izdvojiti:

Presvlake za stolice zategnute, negužvajuće koje se idealno prilagodjavaju svakom tipu stolica u beloj, bež i crnoj boji.

Mašne za stolice od raznih materijala i oblika u svim bojama. Počevši od klasičnih satenskih mašni pa sve do onih sa kopčama i šnalama. Takodje je moguće i da ih kreiramo prema vašoj želji.

Dugi dekorativni satenski stolnjaci za okrugle i kockaste stolove u preko 10 boja.

Cvetni aranžmani u vazama različitih dimezija i oblika kao i na visokim dekorativnim svećnjacima.

Ekskluzivni aranžmani sa kristalima, nojevim prejem (u svim bojama), grančicama, srebrna drva.

Draperije za dekoraciju plafona, ulaznih vrata, paviljona, stubova i zidova.

Konstrukcije koje se koriste za formiranje baldahina, paravana iza mladenačkog stola, rajskih vrata i cvetnih lukova

Rasveta celokupnog prostora profesionalnom opremom najnovije tehnologije.

Specijalni efekti – suvi led, dim mašina, veštački sneg, bubble mašina, podni vatrometi, projektori za inicijale i svetlosne efekte, bine, podne konstrukcije, ekrani.

Ostala prateća oprema – ukrašavanje automobila, dekoracija salveta, poklončići za goste, štampani materijal i ostala dekoracija za svadbe